Няколко малки тайни за спиране на цигарите!

Posted on 26 May 2011 by nicofree

Здравейте, приятели!

Нашата АНКЕТА набира скорост!

Вече имаме първите ясно изразени тенденции в отговорите на въпросите. Особено ясна е тенденцията при въпроса колко години сте пушили, за да стигнете до идеята за професионална помощ. А отговорите на въпроса, защо искате да спрете цигарите, са страхотни! Определено смятам по някакъв начин да поощря най-искрените отговори :о)

Разбира се, за да можете и ВИЕ да получите изключителния шанс да спечелите персонална безплатна консултация, трябва само да отделите 5 минути, да участвате в АНКЕТАТА!

Ето малко повече информация за това, което можете да получите като подарък при участие в анкетата:

Отложи цигарата за 5 минути! Попълваш АНКЕТА, печелиш консултация!

Само срещу малко време и попълване на няколко полета, аз ще имам възможност да ви изтегля в общия жребии!

За да участвате в тегленето на печалбата, не забравяйте да впишете име и валиден е-мейл адрес!

За днес ще ви разкрия няколко

Малки тайни на спирането на цигарите.

Ще си поговорим за това, което харесвате в цигарите Ще си поговорим за няколко неща, заради които се съмнявате, че ще се справите със спирането на пушенето.

Ще ви покажа, че всичко което ви спира е само никотинова заблуда.

В консултациите, които провеждам напоследък се прокрадват няколко заблуди по отношение на цигарите, които смятат за неща, които харесват в пушенето. Няколко заблуди, заради които хората смята, че трудно ще „жертват” цигарите:

  • Социалната общност на пушачите;
  • Усещането за ритуал;
  • Видът на горящата цигара и виещият се дим;
  • Моментното усещане за награда;

Този път ще бъда пределно лаконичен.

Социалната общност на пушачите. Да, това са хора като вас – никотиново зависими. Част от тях го осъзнават, а други не. Тези, които не разбират имат същите заблуди, които имахте и вие. Но сега вие имате силата на знанието, как точно влияе никотина върху психиката, особено ако редовно четете този блог. Вие не губите тези хора, приятели или колеги. Просто вече няма да пушите заедно с тях.

Една пълноценна личност не би разчитала на дружно тровене в социална група, само за да поддържа социалните си контакти, нали?

Усещането за ритуал. Бихте ли си изработили ритуал, рано сутрин преди работа да залепите устни до ауспух на запален автомобил, и да вдишвате с пълни гърди дима? Всъщност специалисти са ми разказвали, че хероиновия наркоман усеща цялата подготовка на дозата и самото инжектиране като ритуал. И дори да си инжектира само дестилирана вода, това понижава значително абстиненцията му. Тоест, всичко е в главата ви – пушенето не е ритуал, а просто наркотична доза за да се чувствате отново нормално, като хората които не пушат. Поне за 10-ина минути.

Видът на горящата цигара и виещият се дим. Признавам, това е забавно . Ако ви харесва вида на горяща цигара и виещия се дим, защо е необходимо да лапате цигарата  и да вдишвате дима. Цигарата може да гори и димът да се вие, без вие да я пушите, нали? Всъщност, това е нищо повече от дребно оправдание – никой, и най-малко вие, няма да пострада, ако вече никога в живота си не видите горяща цигара или виещ се дим. Вие нямате необходимост от това :о)

Моментното усещане за награда. Точно така, никотинът с свързва с центровете на награда в мозъка, които отделят ендорфини, когато се кефите на нещо. Но в присъствие на никотин, тези центрове отказват да работят и да отделят ендорфини, докато не вдигнете дозата никотин, чрез цигара. Така докато пушите редовно, вие се обричате да не можете да се зарадвате истински на нищо, без да сте запалили цигара.

Тоест, докато пушите, цигарата управлява настроението ви.

Хубавото на ситуацията е че ако не пушите няколко дни, никотинът се изчиства и вие отново сте щастливия човек, който сте можели да бъдете през годините на пушене.

Това е, мили приятели.

Не забравяйте да участвате в АНКЕТАТА. Ако спечелите безплатната си персонална консултация ще можете да получите такива отговори на всички ваши страхове, съмнения и всичко, което ви вълнува за спирането на цигарите.

Защото това което аз знам за цигарите е много, и то може да бъде на ваше разположение само срещу 5 минути от вашето време да попълните АНКЕТАТА.

УСПЕХ на всички!

1 Comments For This Post

  1. ............... Says:

    Имам проблем като не съм палил цигара след храна получавам тежести болки в гърдите и киселини и как се лекува това,но само като не пуша иначе съм слаб като клечка!