Защо има секция специално за дамите? Трябва ли ?

Posted on 25 October 2010 by Vanio Kamenov

Да, трябва да има съвсем отделна категория съвети За Дамите. Защото има няколко фундаментални разлики между жените и мъжете пушачи.

Разлика 1. Жените пушачи формулират различно от мъжете, причините, поради които пушат. Те много често имат някаква причина, докато при мъжете пушачи – те пушат просто защото пушат и не са се замисляли над това. Дамите се притесняват много повече от напълняване след спиране от цигари, докато на мъжете не им пука толква много, например.

Разлика 2. Причините, поради които пушат, независимо как ги формулират, често са много по-различни, от тези при мъжете. Много рядко можете да чуете мъж да пуши, поради това, че смята, че изглежда добре с цигара.

Разлика 3. Най-важната разлика. Жените са много по-склонни от мъжете да търсят помощ, за да се справят с отказването от цигарите. Според моя опит, жените, които искат да получат помощ за отказане на цигари са около 3 пъти повече от мъжете.

Разбира се, разликите са много повече от три. Именно за това ще направя тази секция специално за дамите и конкретно за въпросите, които ги вълнуват тях. Според въпросите, които получвам, ще ви предоставям информация за всичко, свързано с отказване на цигарите, което ви интересува.

Пожелавам УСПЕХ на всички!

Не се колебайте! Премахнете всички съмнения във собствената ви сила!

Регистрирайте се за редовния ни бюлетин със съвети, подпомагане и окуражаване! За всеки, който се нуждае от помощ за спиране на цигарите!

Ще получите информация за това как да спрете цигарите по възможно най-лесния начин. Ще получите безплатен мини курс на е-мейла си, който ще ви подпомогне да постигнете мечтаната свобода от никотина!

Първите 100 регистрирани за мини курса, ще получат като подарък и една лекция, която ще ви помогне да не напълнеете и с един килограм, след като спрете да пушите!

Не се колебайте да поискате своята свобода!

Comments are closed.