Катерина Евро: “Ще вдигна паметник на този, който ми помогне да откажа цигарите”

Posted on 04 November 2010 by nicofree

Помогнете на Катето!

Вярна на емоционалната си натура, Катето Евро си признава, че се нуждае от помощ за да спре цигарите.

Забележете, тя не иска някой да я откаже от цигарите, а някой, който да и помогне да ги откаже, което е страхотна стъпка в правила посока.

Аз искам да и предложа и моята помощ, тъй като и аз обичам Катето Евро!

Разбира се, Катето е толкова обичана от всички, че на проблема и веднага откликва вносител на симпатични малки апаратчета, които помагат на човек да откаже цигарите. Да, помагат, но само на тези, които искат да спрат, искам да подчертая.
За повече информация за това американско устройство можете да проверите този адрес: www.nosmoke.bg. Интересна машинка.

В рамките на шегата, лошото на цялата тая работа е, че ако това устройство помогне, Катето ще бъде принудена да направи паметник на една машинка :о)

Но това не би било толкова страшно, защото Катето ще бъде щастлив човек, нали? Е, ще следим с интерес развоя на тези събития!

Аз също обичам Катето Евро!

И тъй като аз също обичам Катето Евро, и понеже смятам, че мога да и бъда полезен, (или ако не, то поне да се доближа малко до света на известните), смятам от днес да се опитам да и предложа лична консултация по въпросите на спирането на пушенето, да и предложа моята подкрепа и окуражаване.

Как ще и помогна? Четете надолу:

Като и разкрия няколко важни неща:

  • Как да не се страхува от спирането, както до сега;
  • Как да не изпитва чувство за лишение и жертва, поради това, че няма да пуши
  • Как няма да и е необходима никаква воля за да откаже цигарите
  • Как желанието и за пушене да изчезне, като дим :о)
  • Как няма да напълнее и един килограм

След като научи всичко това, може да си бипка с устройството на воля, то също помага, а не пречи.

Как, обаче, да стане това?

За сега нямам никаква представа как да и предложа моята помощ, така, че да не ме сметне за откачалка, но тъй като в нашата мила родина всички сме братовчеди, вероятно ще намеря как да го направя.

Какво жертва Катето Евро като спира цигарите?

Напрежение. В сферата на шоуто, ако някой промени така сериозно имиджа си –  това буйно и емоционално момиче,  изведнъж да започне да разказва как спира цигарите – това е голяма крачка и ние всички го разбираме. Много е вероятно обществения натиск върху такъв човек да бъде много силен. Вероятно ще и трябва много повече подкрепа, отколкото на всеки друг.

И нищо повече няма да жертва ….

Какво печели Катето Евро като спира цигарите?

Ха на бас , че знаете?

На първо място, печели самочувствие. Самочувствието на човек, който отново управлява живота си, а не робува на хартийки, натъпкани с тютюн.

После, ще си спечели много уважение. Всички ще разберат, колко е печена и как може да се справя със всичко в живота си.

Ще спечели здраве и красота. Знаете, здравето може да се оцени само когато ни залипсва. А всеки е чувал какво прави пушенето с кожата на една жена. Повярвайте ми, колкото и “пълни промени” да се състоят – кожата не може да се смени. Може само да се опъва, но не и да се сменя.

Ще получи като бонус допълнителни ангажименти. Повече от ясно е, че един тон женски списания и предавания, ще се надпреварват да я канят да им разказва за спирането на цигарите и всичко около нея, което както знаем винаги е интересно, поне за повечето хора.

За съжаление, ще си спечели и една камара завистници, които ще искат те да се бяха отказали от цигарите, на нейно място. Но тя винаги си е имала много завистници, така че е свикнала.

Защо смятам, че мога да и помогна?

Първо, защото много искам някой да ми направи паметник. :о)

Аз съм сигурен в това, което мога да и предложа като познание за спиране на цигарите и съм напълно уверен, че ще мога да и помогна.

В никакъв случай не искам да подценявам мощта на механичното устройство за подпомагане на отказване от цигарите. Но, все пак, да не забравяме – това, което това устройство постига е постепенно намаляване на цигарите, до нула. Сигурен съм, че милиони хора са спрели цигарите точно с постепенно намаляване. Сигурен съм, че и милиони са се провалили в този подход.

Намаляването на цигарите често води до неочакван ефект, при който силата на психологическата обвързаност с цигарите се заздравява обратнопропорционално на броя на цигарите, които пушиш.

Когато цигарите станат една на ден, очакването на тази цигара може да се превърне в смисълът на целия ден.

Именно за това, аз предлагам помощ за психологическото пристрастяване, защото смятам физическото за лесно преодолимо. За това смятам, че мога да помогна на всеки, да спре цигарите с усмивка на уста, независимо какви други методи той използва към момента.

Регистрация за мини курса: “Свобода! При поискване!”:

Не се колебайте! Премахнете всички съмнения във собствената ви сила!

Регистрирайте се за редовния ни бюлетин със съвети, подпомагане и окуражаване! За всеки, който се нуждае от помощ за спиране на цигарите!

Ще получите информация за това как да спрете цигарите по възможно най-лесния начин. Ще получите безплатен мини курс на е-мейла си, който ще ви подпомогне да постигнете мечтаната свобода от никотина!

Първите 100 регистрирани за мини курса, ще получат като подарък и една лекция, която ще ви помогне да не напълнеете и с един килограм, след като спрете да пушите!

Не се колебайте да поискате своята свобода!

1 Comments For This Post

  1. Diana Says:

    Бях много ентусиазиран да намеря такъв уебсайт.Влизате директно в букмарковете ми, за да следя новите постове.