Всичко от което се нуждаете за да спрете цигарите!

Posted on 07 December 2010 by nicofree

Всичко, от което се нуждаете за да спрете цигарите се намира пред очите ви. Или на един-два клика разстояние.

Ако случайно или пък не толкова случайно сте се интересували тази седмица от проблемите на спирането на цигарите, няма как да не се забелязали, че една информация се разпространява като вирус:

Спирате и се усмихвате!

Спирането на цигарите подобрява настроението на човек! Настроението се запазвало добро за дълго, било трайна промяна.

Разбира се, от друга страна е спомената и обратната страна на медала:

Ако не успееш да спреш да пушиш, ставаш още по-депресиран от колкото преди да опиташ. А също така, ако спреш, но после пак започнеш, настроението ти се връща в изходна позиция за депресия.

Така, вчера се смеехме с една моя позната, която се възползва от моята предколедна оферта за персонална консултация, че много често зад такива добри новини се прокрадва една скрита идея. И тя е да се покаже, колко малко хора успяват да откажат цигарите и колко е страшно ако не „успееш”.

Не е трудно!

Това с „успяването” е един много хитър трик. Така вие оставате с впечатлението, че ще ви се наложи да полагате някакви огромни усилия, които не са по силите на всеки. Защото ако не всички „успяват” това значи, че много хора се „провалят”.

За какво съм се захванал с тази амалгама от информация и мозъчна промивка?

Да, наистина, когато човек спре да пуши, той изпада в състояние на еуфория! Но това се случва само ако е спрял да пуши с правилна нагласа към цигарите.

Ако човек си въобразява, че прави голяма жертва на нещо ценно в живота си – то той не би бил никак весел и еуфоричен, а още по-депресиран и унил.

За това и това, което аз съм ви разказвал, а в момента и консултирам хората, които ми се довериха за персонална консултация, е следното:

Спирането на цигарите не изисква усилие!

Колко усилие на волята ви трябва за да не стъпите на кабърче? Имате ли пориви да стъпите на кабърче? Имате ли желание да стъпвате на кабърче, от време на време?

Е, с пушенето е точно така.

Камъче в обувката

Пушенето е като едно много неприятно „камъче в обувката”. Това камъче ви мъчи непрекъснато, години наред. Вие се правите, че не го забелязвате, свиквате с него. Но то ви пречи, прави ви ранички и мазоли, „убива” ви …

А каквото и да правите, вие знаете, че нещата, които ви убиват, трябва да ги премахнете от живота си.

Да не би да искате да ми кажете, че можете да търпите камъче в обувката си 15-17 години?

Е аз успях, а и вие сигурно можете да ми се похвалите със стаж. Но всичко си има граници, нали?!

Напук на всичко, което знаете за пушенето, спирането е точно толкова трудно, колкото да изтърсите камъче от обувката си! А облекчението е несравнимо по-голямо.

Е, това, което се опитвам да кажа е, че новината, която сте прочели е вярна, но и погрешна едновременно – прекрасно е да спреш цигарите, но освен това – никак не е трудно.

Всичко, което трябва да знаете за да спрете цигарите лесно!

На сайта на nicofee.bg, вече разполагате поне с три начина, по които можете да получите помощ:

Безплатен е-мейл курс за спиране на цигарите

Само се регистрирате на формата, която се повява на всяка страница в дясно. Само име и валиден мейл и ще получите:

кратък, мини курс за помощ за спиране на цигарите, плюс

микро курс – как да останете във форма, след като спрете да пушите!

Онлайн курс „Спиране от раз, for dummies!”

Там само в 4 статии съм ви дал есенцията на спирането на цигарите. Концентрирано познание, което ще ви даде нов поглед върху проблема.  Шокова терапия от нов вид!

Една малка тайна ви разкривам тук: Само и единствено с информацията, която съм пулбликувал в статиите на сайта, плюс уроците от мейлите, плюс малко мислене от ваша страна и вие

МОЖЕТЕ да откажете цигарите от раз! С усмивка!

Без никакви усилия, без да е нужно да „успявате”, без никакви изгледи за неуспех!

Безплатна персонална консултация за спиране на цигарите!

Ако смятате, че вие необходимо малко повече помощ, аз ви давам и последното парче от пъзела – безплатната ми персонална консултация!

Тя е за хора, които се чувстват съвсем объркани от всичката информация която лети в пространството, по отношение на спирането на цигарите. За всички, които смятат, че искат но все още се чувстват объркани и не знаят на какво да заложат.

Тук вече всичко е лично. Искам да ме разберете съвсем правилно:

Всеки, който иска да спре цигарите и смята, че може да се възползва от това, за което аз аз знам повече, от моята експертиза, може да се свърже с мен на Kamenov.vanio@gmail.com

Напълно безплатно!

При това без никакъв риск да загубите нещо, защото персоналната ми консултация, ви я предлагам до Коледа напълно безплатно! Е, може и малко след Коледа, ако някой се сети да ме потърси на 23.12

Под секрет ще ви кажа, че няма да върна никой :о) Дори някой само ей така от любопитство или на майтап реши да се заиграе с този проблем.  Няма да върна никой скептик. Съдейки по опита си, точно такива скептични хора най-лесно преминават в групата на непушачите, тъй като ги хващам неподготвени, с начин на мислене спрямо цигарите, който те не са опитвали.

Е, това от мен.

Аз няма да ви карам да спрете да пушите преди празниците. Но, все пак, не чакайте да стане нова година за да започнете да мислите да отказвате цигарите. По добре ще бъде ако ви подготвя за спиране на цигарите, за да можете с идването на новата година уверено да стартирате своя нов живот.

Не се колебайте – присъединете се към щастливите и свободни хора!

0 Comments For This Post

3 Trackbacks For This Post

  1. Подарете си спиране на цигарите -За Коледа! Ето как: Says:

    [...] което предлагам аз – спиране на пушенето с чувство за удоволствие и облекчение от постигнатата [...]

  2. За да не запушите отново! Съвети за непушачи. Says:

    [...] Спирането на цигарите е процес. Започва със загасяването на последната ви цигара и свършва, когато спрете да получавате различими пориви за пушене. Цели 5 до 7 дни. [...]

  3. Пропушването – воля. Спирането – личен избор! Says:

    [...] и единственото решение е да спрете. А както ви казах – такова решение се взема много лесно, тъй като за разлика от много [...]