Липсващият курс за спиране на цигарите! Магия в действие!

Posted on 23 November 2010 by nicofree

Хей, да сте чували за един метод за спиране  на цигарите, дето всички го търсят, а него го няма никъде?

А, чували сте. А случайно да знаете къде мога да го намеря? Аха, и вие не знаете.”

Мили хора, това е горе-долу ситуацията – има един метод за спиране на цигарите, който всеки пушач търси, но него никакъв го няма. Колкото повече го търсите,толкова повече го няма. Дали е така?

Липсващият метод

Няма начин да не сте се замисляли – вие, като пушач, търсите курс или метод за спиране на цигарите:

 • Който да сработи по възможност без да се изисква усилие на волята от ваша страна;
 • Който да може да ви помогне сигурно да спрете цигарите;
 • Без никакви тежки симптоми на никотинов глад;
 • Без да напълнеете;
 • Без да ви липсва пушенето никога;
 • Който да не ви информира през две минути колко лошо се отразяват цигарите на здравето ви, кожата ви, външния ви вид или на кучето ви;

А какво получавате, всъщност срещу вашето откровено желание да спрете цигарите?
Получавате реклама на електронна цигара, за която ви казват, че била безвредна…
Получавате кампании против пушенето – ще умрете, ще се сбръчкате, а кожата ви ще стане на пергамент, и няма да доживеете да видите внуците си … как пушат.
Получавате стресиращи кампании от типа „Вие пушите? Ето ви една снимка на тумор на езика! Харесва ли ти?”. Това ви стресира и вие палите цигара, моментално.
Получавате още: хипноза, иглотерапия, електрошокова терапия, томагочита, които ви казват кога да пушите, хапчета, лепенки с никотин, и да не забравя – контрабандни цигари с мухъл, които са си направо отказвачки в кутийка.

Една тайна на бизнеса със спирането на цигарите:

Да се чуди човек, как при наличие на такова разнообразие от методи за спиране на цигарите, вие все още пушите? при това всеки един от тях гарантирано помага …
Откровеното ви желание да спрете цигарите се сблъсква с откровеното послание на някакъв бизнес, който ви предлага нещо, което няма нищо общо с вашето спиране на цигарите. Защото да спреш цигарите и да се справиш с пристрастеността си, означава да не слагаш повече никотин в тялото си, означава и никога да не пропушваш вече.
Ще ви открия една малка тайна, готови ли сте? Една малка тайна за бизнеса с отказването на хора от пушенето.

Ето я:

Вие, пушачите, дето искате да спрете цигарите сте рискова група клиенти. Защо? Ами защото ако си купите метод за спиране на цигарите, който работи, вие вече никога няма да станете клиенти на методи за спиране на цигарите, каквито и да са те. А това е рискова бизнес схема – няма как да си култивираш „лоялни клиенти”. И така, чудно ли е, че въпреки всички тези оферти и разнообразие от методи вие продължавате да пафкате, дори понякога за свой собствен ужас?

Аз знам защо пушите, все още. Искате ли да ви кажа? Четете по-нататък.

Магическият липсващ метод

Защото методите, които ви се предлагаха искаха от вас воля, предлагаха бавни и несигурни резултати, а вие сами сте пробвали няколко от тях и нищо не е помогнало. Вие сте убедени, че не ви достига воля, слаби сте пред цигарите и няма как да ги спрете. Тази мисъл често ви стресира, от което ви се пуши даже повече. Как да се справите с този досаден проблем?

Помислете, какво бихте направили ако ви кажа, че има магически метод за спиране на цигарите? Онзи метод, който, след като се събудите утре, вече няма да искате да запалите цигара.
Вълшебното хапче за спиране на пушенето – изпивате го и повече не се сещате за цигара.

Няма пушач на света, който не е искал да намери точно този метод за спиране на цигарите.

Аз ви предлагам – Липсващият курс за спиране на цигарите! Магия в действие! – “Свободни от никотин! Завинаги!”

Ето, аз ви предлагам точно това – един магически подход за спиране на цигарите. Метод, по който ще спрете цигарите веднъж за винаги, за последно и то без никакви тежки симптоми на никотинов глад и никакво желание да пушите. Ако сте прочели статията до тук, значи имате някакво желание да го направите –  ето подавам ви ръка!

Как смятам да направя това?

Аз ще помогна на хората да спрат пушенето, като им разясня няколко важни моменти за пушенето, а именно:

 • Ще обясня как страхът ви пречи да спрете да пушите;
 • Ще обясня защо не трябва да имате усещането, че сте жертвали нещо, като сте спрели цигарите;
 • Ще обясня всичко за никотиновия глад и как да го преодолеете с усмивка и лекота;
 • Ще обясня защо не ви е необходима воля за да спрете цигарите;
 • И толкова много ОЩЕ…

На кого ще помогна веднага, моментално и лесно?

Сега и веднага, от моя метод могат се ползват всички, които са минали през е-мейл курса „Свобода! При поискване!”. Всеки от тях, който се чувства все още несигурен ще получи персонална консултация от мен, насочена към конкретните му въпроси, свързани със спирането на цигарите.

Сега и веднага мога да помогна на хора, които не са минали през никакъв курс :о) Ако все още не сте преминали през курса, разбира се няма да ви откажа моята помощ, просто смятам, че мейл курса помага за един добър „летящ старт”. Можете да прецените това обаче само ако наистина се запишете и минете през краткият 5 мейлов курс. Вие  преценете.

Представете си – всичко, което знам за спирането на цигарите, всичко, което се базира на богатият ми собствен опит и опитът ми в помагането на хора – приятели и хора, които просто са се свързали с мен с желание да им помогна. Всичко това:

Напълно безплатно!

Аз вече ви загатнах за какъв метод става въпрос в моя онлайн курс Свободни от никотин for Dummies!!! Даже го отделих в отделна категория за да може всеки да си го намери и да си го чете. Но там все пак не е цялостното знание по проблема- в три статии беше малко трудно да напъхам всичко.

За това сега реших да сменя подхода и да направя всичко лично. Да, от сега нататък всичко ще бъде лично – помощ за спиране на цигарите, лично за всеки един, който иска и се нуждае от помощ, подкрепа и окуражване!

Аз знам от какво се нуждае спиращия цигарите най-много – бил съм отатък и знам къде са скрити демоните и как да достигнете еуфорията от победата!

Давам ви една прекрасна възможност да получите своята свобода от никотина – като подарък за Коледа! Това е, което аз мога да ви подаря, стига да знам, че ще се радвате на подаръка ми.

“Какво да направя за да получа помощ?” – е моментът да попитате

Трябва просто да се свържете с мен и да ми кажете, че се нуждаете от помощ за да спре

те цигарите. Така ще знам, че ще се радвате на подаръка ми!

Информация за контакти можете да намерите на сайта на www.nicofree.bg.

За сега, цялата комуникация ще минава през мейла и по Skype, но ако се наложи на някой, който е закъсал тотално, мога да дам и личния си телефон за моментални консултации и окуражаване. За сега тази опция ще я оставя за крайни случаи, обаче. Съществува опция да си организираме групово занимание, лице в лице, с хора със сходни проблеми, за да може да впрегнем и силата на подкрепата на групата в работа. Това ще се осъществи само ако се прояви допълнително желание от хора, на които помагам.

Всеки от вас ще получи персоналното ми внимание и консултация. Всеки един от вас ще получи познание за спирането на цигарите, което:

 • Никога,
 • Никъде другаде,
 • Няма

да получи само срещу един мейл с желание за помощ!

Аз ви обещавам, че всеки ще получи нужното му внимание и ще се занимаваме само персоналните му трудности и страхове при спиране на цигарите.

Хайде, с нетърпение чакам някой да ме пита „Защо го правиш?” Ще се намерят ли желаещи да разберат? :)

Кога затваря тази възможност?

Тази възможност, да се освободите от никотиновата си зависимост по най-елементарния начин, затваря в навечерието на коледните празници – 23.12.2010.

Разбира се, ако някой се нуждае от помощ аз ще съм на линия, като цяло, но тогава сериозно ще снижа интензитета на работа, просто защото всеки човек се нуждае от време със семейството си, нали?

Е, вярвате ли ми, че до Коледа можете да спрете цигарите? Вярвате ли ми, че от начлото на новата година вие можете да започнете новия си живот? Нека, който не вярва, пръв да се свърже с мен – с удоволствие ще го разубедя!

Не се колебайте! Поискайте своята свобода!

Присъединете се към едни щастливи хора!

П.С.: Знам какво си мислят някои от вас сега: “Спиране на цигарите преди празниците? Защо да си развалям празниците, като мине коледа и нова година, и от Януари – започвам да ги спирам …”

Малка поправака – по време на моя онлайн курс със всеки един от вас, можете да си пушите колкото ви се иска. Точно колкото ви се иска. Няма да ви карам да спирате цигарите насила. Ще ги спрете когато поискате – решението е ваше. Можете да спрете цигарите след Нова година, но за да го направите трябва да минете през курса преди това. Иначе няма да знаете как стъава номера!

Спиране на цигарите, като по поръчка - това ви предлагам.

Поемете контрол над живота си! Свържете се с мен!

4 Comments For This Post

 1. Камен Says:

  ШАРЛАТАНИН!!!!!!!!

 2. vanio.kamenov Says:

  Камене, разбирам напълно реакцията ти – страхът от спиране на цигарите понякога може да те накара да бъдеш агресивен.
  Много хора вече се убедиха в солидността на това което предлагам като услуга :о) ако искаш да се присъединиш към малка но сплотена група хора които се спряха цигарите със усмивка на уста, моля, свържи се с мен.

 3. Георги Иванов Says:

  Здрасти :) Много ми се иска да знам все пак “защо го правиш?” :)

 4. Vanio Kamenov Says:

  Правя го, Георги, защото ме прави щастлив :о) Защото смятам че мога наистина да бъда полезен с това си знание и умение – да показвам на хората истината за цигарите, така че да се мотивират да спрат от раз :о)

12 Trackbacks For This Post

 1. Електронна цигара – митове и легенди! Част 1 Says:

  [...] да спрете цигарите и ще получите своята персонална безплатна консултация, за да можете да си подарите свобода от никотина за [...]

 2. Електронна цигара – митове и легенди! Част 2 Says:

  [...] иска да му го обясня много подробно, да се свърже с мен за своята персонална консултация, подарък за [...]

 3. Подарете си спиране на цигарите -За Коледа! Ето как: Says:

  [...] спрете цигарите по начина по който ви предлагам аз, вие ще преминете [...]

 4. Как да се справим едновременно със спиране на цигарите и Коледна умора? Says:

  [...] вие това много добре го знаете [...]

 5. Нови начинания за година 2011 – е-книга и видео! Says:

  [...] потърсиха помощта ми. Спомняте си, че аз ви предложих персонална консултация, за всеки, който се свърже с мен, до Коледа и малко след [...]

 6. Спиране на цигарите с мозъчна гимнастика Says:

  [...] Сега ще ви обясня на какво се дължи този страх и как да го избегнете, да го минимизирате и забравите. Повече за страховете може те да прочетете тук: Липсващият курс за спиране на цигарите! [...]

 7. Спиране на цигарите и пропушване отново: Всичко, което трябва да знаете Says:

  [...] не напразно използвам термина „Спиране на цигарите”. И почти никога не използвам „отказване на [...]

 8. За да не запушите отново! Съвети за непушачи. Says:

  [...] ако преди това са забравили да ви кажат че главните причини за поривите за пушене са основно психически и не са ви [...]

 9. Спиране на цигарите - преодолейте страха! Says:

  [...] чувство. Опитът ми подсказва, че основния проблем на спирането на цигарите е именно страхът, който изпитва пушачът, от това което [...]

 10. Спирането на цигарите - опит за помощ! Says:

  [...] въпроси, които са свързани с истинската причина за пушенето, преодоляването на страха от спирането на цигарите, [...]

 11. Спиране на цигарите, да поговорим с нашите деца! Says:

  [...] децата ви в никотиновия капан, трябва им кажете цялата истина за цигарите и за всички митове и заблуди, които съществуват за [...]

 12. Спрях цигарите! Как да не напълнея? – част 3 Says:

  [...] новина е, че за всичко това си има техника  на спиране на цигарите, така че никога да не изпаднете в такъв омагьосан [...]