Спиране на цигарите! Кой го прави по-лесно, мъжете или жените?

Posted on 08 June 2011 by Vanio Kamenov

Привет, приятели!

Ако до сега сте имали някакви съмнения, кой от двата пола се справя по-лесно с проблема с цигарите, то сега ще получите яснота по въпроса.

Около стихващата борба с тютюнопушенето изчетох доста материали по въпроса. Още повече, че тези дни се завъртя една истинска вихрушка от статии по темата. Някои от които дори можеха да минат и за полезни  – това в кръга на шегата.

И така:

Кой спират цигарите по лесно – мъжете или жените?

Според това, което можете да прочетете в интернет пресата – отговорът е еднозначен:

Мъжете спират цигарите по-лесно и по-успешно от жените.

Аз лично ще си позволя да не се съглася с такова твърдение. И ще ви обясня защо.

Данните за изследването се базират на броя спрели цигарите и половото им разпределение, но не отчитат процента на хора, които са пропушили отново. Освен това, обясненията, с които се аргументира, че мъжете спират цигарите по-лесно са

звучно изсмукани от пръстите.

Като например това, че мъжете били по-решителни и по-волеви.

Моля? Никой от тия симпатяги май не в срещал в живота си истински амбицирана жена. :о)

Първо, многократно съм ви писал, че решението да спреш цигарите е едно от най-лесните решения в живота. При него няма несигурност, дали решението е правилно, защото такова решение винаги е правилно.

Колко решителност е необходима за да вземеш решение, за което целия свят е 100% сигурен, че е правилно, когато и да го вземеш? Почти никаква. Не е като да решиш дали да летиш с делтапланер – там изхода съвсем не е толкова ясен.

И въпреки това – толкова мъже и жени, могат да решат по-лесно за делтапланера, отколкото за спиране на цигарите. Да, има малка тънкост :о)

Колко воля е необходима за да не правиш нещо, което не искаш да правиш?

Искате ли да бръкнете в контакта с вилица? В повечето случаи, отговора е „не”. Е, добре, кажете ми какви усилия на волята ви струва да не бръкнете в контакта с вилица?

(Все пак ако имате желание – потърсете специализирана помощ :о))

Ясно е, че спирането на цигарите нито е въпрос на решителност, нито е въпрос на воля.

Вече ви е ясно, че спирането на цигарите, без да влагате решителност и воля е моята специалност. Аз знам как направите така, че да преминете от „пуши ми се” към „никога вече не бих запалил/а цигара” буквално за няколко часа. Без разлика в половете!

  • Аз знам как мога да ви накарам да впрегнете собствения ви мозък в спирането на цигарите.
  • Аз знам как у вас може да се породи тотално нежелание да пушите изобщо, никога повече.

Всичко това си има няколко тънки момента, разбира се. Основното от всичко е да разберете, сами за себе си, защо точно пушите и как никотина контролира живота ви. След като разберете и приемете тези елементарни факти, вие ще загубите завинаги своето желание да пушите и тогава пушенето за вас ще изглежда просто едно забравено минало и нищо повече.

За да можете да получите всичко, което аз знам за спирането на цигарите, под формата на напълно

Безплатна персонална консултация,

Участвайте в нашата АНКЕТА!

Двама от вас ще имат уникалния шанс да получат свободата си от никотина чрез консултации, които ще са насочени конкретно към тях самите. Аз лично ще изтегля резултатите на 19.06 – разполагате само с 10 дни да попълните АНКЕТАТА, като не забравяте да попълните полетата име и мейл адрес. Имам няколко анкетни листа с непопълнени такива данни, жалко за тях, защото няма да мога да ги включа в тегленето.

До момента в анкетата са регистрирани над 100 неуспешни опита за спиране на цигарите.

За всеки един от вас, едно истинско спиране на цигарите, с моя помощ и завинаги -  напълно ще заличи вашата собствена негативна статистика.

Изобщо не се колебайте – на 19.06 можете да видите вашето име изтеглено от купчината и да знаете, че проблемът ви е решен!

Защо съм толкова сигурен ли?

Ами ние, мъжете, сме си такива :о)

Пожелавам ви УСПЕХ!!!

Comments are closed.