Спиране на цигарите! Три лесни стъпки!

Posted on 02 June 2011 by nicofree

Здравейте, приятели!

Днес вече и последният грохот от “борбата” с тютюнопушенето отшумява.

Единствено въздишките на облекчение на пушачите, от това, че досадата приключи, ни напомнят на офанзивата от последния ден на месец Май.

Каквото било – било, от днес всичко си е вече по старому. Всички можем да си отдъхнем и да се занимаем с няколко важни задачи по спирането на цигарите.

Сега ви предстои истинската работа по спиране на цигарите. Предлагам ви три лесни стъпки за отказване на цигарите:

Първо и най – важно – вземете решение, че искате да спрете цигарите!

Това е най-лесно. Вие и до сега сте взимали безброй решения в живота си. При всяко едно от тях сте имали огромен обем несигурност, но това не ви е попречило. Решението да спреш цигарите е най-лесното в живота ви, тъй като при него няма никакви неизвестни – само можете да спечелите.

Второ – Информирайте се!

Знанието е сила. И когато знаете всичко, което никотина прави срещу вас, как ви прави на глупаци и как ви лъже, решението ви само ще се затвърди. Информирането е супер лесно, само аз имам над 80 статии по въпросите за спиране на цигарите, в сайта на NICOFREE.bg.

Трето – Участвай в АНКЕТАТА!

След като сте се информирали, трябва да ви е ясно, че най-лесния начин да спрете цигарите е да ви помогне професионалист. Чрез участие в моята анкета имаш възможност да спечелиш:

Напълно безплатна персонална консултация!

Всичко за този подарък можеш да прочетеш ето тук:
Отложи цигарата за 5 минути! Попълваш АНКЕТА, печелиш консултация!


Ето ви целия процес, в три лесни стъпки. Тяхното изпълнение е елементарно и изисква само и единствено да имате желание отново да контролирате живота си.

Очаквам ви в АНКЕТАТА на NICOFREE.bg

Затварям опцията на 18-ти Юни. След това, двама от вас ще си подарят чуден подарък – спиране на цигарите.

Не се колебайте – горе на страницата, в дясно, ви чака уникален шанс! Не го изпускайте :о)

(Ваше дясно :о))

А сега, малко писане за забавление!

И все пак, за отминалата кампания:

Кампанията се разви под надслов:

“Слонове в стъкласки магазин, обсъждат Рамковата конвенция”

Но, няма да съм изчерпателен ако не отбележа няколко примера за това, което ви писах в предната статия.

Почти не остана град, в който да не се проведоха синекурни мероприятия. Ето няколко примера за напълно безсмилени мероприятия. Запознайте се с тях и после ми кажете дали не бях прав, като пророкувах какво ще се случи :о)

Град Видин – Провеждане на Викторина с учениците от V. клас от ОУ „Софроний Врачански” гр. Видин.

Град Враца – Провеждане на семинар с медицинските специалисти от училища в област Враца на тема „Пет години Рамкова конвенция за контрол на тютюна на СЗО в Република България”. С тоя семинар са избили рибата :о)

Град Габрово – Среща – дискусия между ученици и собственици на заведения в гр. Габрово, на която ще се обсъди Рамковата конвенция за контрол на тютюна. Хм, ученици и собственици на заведения , дискутират рамкова конвенция … нямам думи.

Град Кърджали – (подгответе се …) – Младежите от клуб ”Младите хора – здраве, секс, наркотици” и доброволците от БМЧК ще раздават в най-посещаваните заведения на града информационни материали за вредата от тютюнопушенето и флайери с практически съвети за отказване от тази зависимост.  Забележете името на клуба – че кой ли младеж няма да се запише, особено на пръв прочит, когато ми се видя като „здрав секс ” ?

Град Стара Загора – Обучение и презентация за Рамковата конвенция за контрол на тютюна на СЗО от ККОТ пред читалищни дейци.

Явно тази година рамковата конвенция е голям хит – почти не остана читалищен деец, който да не я е дискутирал

Какъв е резултатът от всичко това – доста предсказуем.

Не си губете времето да дискутирате рамковата конвенция, ако искате да спрете цигарите.

Горе ви написах три лесни стъпки :о)

Пожелавам ви УСПЕХ!!!

Comments are closed.