Свободни от никотин for Dummies!!! Част 3

Posted on 16 November 2010 by nicofree

Поздравления, вие сте пушач! Днес, обаче вие стигнахте до момента на истината.

Последната част на онлайн курса за спиране на цигарите е пред вас! Използвайте информацията !

В края на статията ще намерите инструкциите за магистралата към свободата от никотиновото робство!

Всички, които не вярваха, че един курс за спиране на цигарите може да се вмести в три статии – това е доказателството, че може!
По същия начин, не ми вярваха, че цигарите могат да се спрат от раз, без да е необходима воля, а процеса да е забавен и приятен. Но аз вече доказах че това е възможно!

Ако поне малка част от страха ви се е заменила с нетърпение да спрете цигарите, значи шоковата терапия върши своята работа.

Ако усещате, че желанието ви за пушене вече не е толкова голямо, след като вече знаете, че цигарите не са ваш приятел и ви лъжат, значи шоковата терапия е на път да ви помогне.

Шоковата терапия има за цел да заостри вниманието ви към проблема. Сега вече няма да сте несъзнателен пушач – ще знаете защо пушите всяка цигара. Всеки път когато палите цигара ще знаете, че това е никотиновото наркоманче в главата ви, което си иска дажбата. Това е гласът на никотиновия глад.

Остава да свършите само едно единствено нещо. Четете нататък!

Време е за действие, време за решение!

Вие сте вземали категорични решения и преди. Знам, че можете да го направите! Скочете смело! Ще видите, скокът ще се превърне в полет!

Идва ред да решите дали да му дадете дажбичката, или вече да не я давате. Идва ред да вземете решение – да спрете цигарите.

Преди никога не сте вземали решение да ставате пушач. Бяхте коварно подведен от капана на никотина. Нямахте информацията, която ви дадох аз. Сега вече знаете, информирани сте. Дори да имате съмнения в това, което ви казвам, определено имате по-малко съмнения в желанието си да спрете да пушите.

Ето ви част от отговора на загадката – няма средно положение. Сега вече сте изправени пред вземането на онова, отложено решение.

Въпросите са следните:

 • Искате ли да бъдете свободен от никотина?
 • Искате ли да останете пушач, завинаги?

Отговорете без да се страхувате. Не се страхувайте, че повече няма да пушите. Вие от нищо не се лишавате. По скоро бъдете нетърпеливи веднъж за винаги да се откажете от никотиновото робство. Печелите отново пълния контрол върху своя живот.

Как се взима такова решение? Обяснявам, четете нататък….

Вие сте вземали това решение и преди. Спирали сте да пушите. Значи, не е толкова трудно – вече сте го правили.

Това, което се е случило после е било нещо, което ви е накарало да промените решението си. Нещо, което ви е накарало да се усъмните в решението си.

99,9% от пушачите на света искат да откажат цигарите. Вие също искате.

Дълбоко в себе си знаете, че цигарите всъщност никога не са ви носели удоволствие. Винаги след дълго парти, когато сте заковали 40 цигари, вие знаете, че сте направили голяма глупост, чувствате се виновни и общо взето не го приемате като повод за празник. Вие знаете много добре, че спирането на цигарите може да ви донесе само положителни неща – в семейството, със здравето ви, с контактите ви. Ще свалите напрежението на деня – няма да мислите само кога ще пушите.

Интересно е, че винаги, когато някой реши да прави съпоставка на добрите и лошите страни на пушенето, резултатът винаги е еднакъв – казва си „ Пушене не е това което искам за себе си, завинаги” и добавя по някоя нецензурна реплика. Тогава защо да отлагате, така или иначе все някога ще спирате да пушите.

Дойде времето да загасите последната си цигара. Но не преди да прочетете инструкциите в тази статия.

Когато разберете, че няма причина поради, която да пушите, вие оставате без никакви причини за да палите цигара.

Ако искате да се запознаете с по-детайлен анализ на причините, които изтъкват пушачите за своето пушене, и защо те са безсмислени оправдания, моля регистрирайте се на www.nicofree.bg и ще получите достъп до безплатния ми мини е-мейл курс „Свобода! При поискване.” Там този въпрос е разгледам по-подробно.

Веднъж осъзнали, че причините за пушене са само имагинерни, вие няма да имате причина да пушите вече.

Методът на Nicofree.bg се основава на този подход към нещата:

Първо: Обясняваме лъжата на никотина, насочена да ви оплете до края на живота ви, като прави всичко възможно да го съкрати в неприятни мъки.

Второ: Премахваме причините поради, които пушачите си мислят, че пушат и ги унищожаваме една по една;

Трето: Обяснявам ви на какво се дължи физическата и психическата зависимост;

Четвърто: Помагам ви да вземете решение да спрете да пушите;

Последното е най-трудната задача. Решението трябва да е твърдо и категорично. Непоколебимо. За да го постигнем ви трябва още известно побутване. Но това е възможно.

Много пушачи правят грешката да спрат цигарите с ясно съзнание, че се лишават от нещо в живота си, и после да стискат зъби и да чакат да им мине желание за пушене. Това е напълно погрешна тактика. Ако имаш желание за пушене, то няма да изчезне от само себе си. Ако обаче човек сам е решил, че не иска да пуши, че няма желание да пуши повече, то той спира цигарите без да има желание за пушене – което премахва досадното очакване на нещо да се случи.

Когато вземете непоколебимо решение да спрете цигарите, изведнъж ще усетите един прилив на страхотна енергия, сякаш голям товар е махнат от раменете ви. Буквално ще олекнете от бремето на цигареното напрежение. Ще почувствате еуфорията на свободата, че отново управлявате живота си!

Инструкции за спиране на цигарите:

Преди да прочетете инструкциите, преповторете си съдържанието на целия курс “Свободни от никотин for Dummies!!!”, част 1 и част 2.

Ето ви и инструкциите , магистралата към лесното и еднократно спиране на цигарите:

 • Инструкция 1: Дайте си тържествено обещание, че няма да слагате никакъв никотин в тялото си повече, под каквато и да е форма.
 • Инструкция 2: Бъдете уверен и позитивен в решението си да спрете цигарите и никога не го поставяйте под съмнение;
 • Инструкция 3: Бъдете уверен, че всеки може да спре цигарите, даже и вие – това е лесно и прекрасно за вас;
 • Инструкция 4: Бъдете сигурен, че цигарите никога нищо не са ви давали – те само са намалявали качеството ви на живот, лъгали са ви и са ви правили слаб и манипулируем.
 • Инструкция 5: Никога не използвайте никакви заместители на никотина – както и да ги рекламират, nicofree означава „Свободни от никотин”. Не влизайте сам в капана отново.
 • Инструкция 6: Няма такова нещо като „само едно дръпване”, или „само една цигара”. Помнете, всичко започна с едно дръпване, с една цигара.
 • Инструкция 7: Съсредоточено изпушете една последна цигара, като съзнателен пушач, когато сте готов за това. Но не отлагайте излишно – спомнете си, че взехте решение да спрете цигарите.

Това е! Изпитайте еуфорията да се правиш с нещо толкова трудно,  да се радваш на свободата си! Тежестта на никотиновото робство може да бъде премахната. Радвайте се на успеха си!

Шоковата терапия не работи при всеки. Някои хора имат нужда от малко повече обяснения.

Шоковата терапия може само да ви насочи – накъде да тръгнат мислите ви. Може да ви помогне да започнете да анализирате вашето пушене, да станете съзнателен пушач – с ясно съзнание защо палите цигара.

Така решението за спиране може да дойде по естествен път. Аз лично, от все сърце ви пожелавам УСПЕХ!!!

Аз съм на разположение, ще ви дам съвет и ще ви подкрепя и окуража.

Ако се нуждаете от още помощ, регистрирайте се на www.nicofree.bg и ще получите достъп до безплатния ми мини е-мейл курс „Свобода! При поискване.” Там много от нещата тук са развити по-подробно.

Съвсем скоро в сайта очаквайте и моята е-книга „Свободни от никотин!”.

4 Comments For This Post

 1. Пламен Says:

  Всичко е обяснено както трябва.Който го е писал ви пока3ва плевника а вие намерете вратника !!!

 2. Vanio Kamenov Says:

  Да, налага св всеки да извърви своя път до свободата от никотин :о) А този път може да бъде много кратък, весел, прав … И най-важното – еднопосочен :о)

 3. Hristo Marinov Says:

  Браво, чудесно си преписал книгата на Allen Carr и си я представил като твоя идея, която те е осенила…Това е възмутително!!!

 4. Vanio Kamenov Says:

  Благодаря! Разбира се че никога не съм крил че съм взаимствал идеи от Кар, както и не съм крил че взаимствам идеи от МакКена, и от една жена, забравих и името в момента. Теб кое, точно те тревожи? Д овсеки човек който иска да спре цигарите, посланието стига индивидуално, с индивидуален подход :о) От толквоа хора с които съм си писал и работил, ти си първият който смята че е въмутително да се помага на хората да спрат цигарите. Ти, лично какъв подход предпочиташ?
  Браво че си стигнал чак до трета част на този онлайн курс, пожелавам ти успех със спирането на цигарите, ако имаш такъв проблем. Ако пишеш само за да се възмущаваш – и това е твое право, възползвай се.

1 Trackbacks For This Post

 1. Подарете си спиране на цигарите -За Коледа! Ето как: Says:

  [...] истината е, че ако спрете цигарите по правилния начин, без да имате желание да пушите и без да е необходима [...]