Цигарите – винаги ли ще ми липсват?

Posted on 28 May 2011 by nicofree

Здравейте, приятели!

Дали след като спрете цигарите, ще чувствате липсата им през целия си живот?

Ето на този въпрос ще ви отговоря сега. И не само това, но ще ви кажа и как никога да не изпадате в такова положение – цигарите да ви липсват.

Но преди това – искам да ви благодаря за вашата активност!

Изключително съм впечатлен от вашата активност в АНКЕТАТА. Вече повече от 30 човека се регистрираха за участие в изтеглянето на жребия за

Безплатна персонална консултация!

Ако все още се чудите, какво чак пък толкова можете да получите – моля, прегледайте тази публикация:

Отложи цигарата за 5 минути! Попълваш АНКЕТА, печелиш консултация!

За днес съм ви подготвил поредната малка тайна за спирането на цигарите. Ще се опитам съвсем накратко да ви обясня за един конкретен, много сериозен въпрос, който тормози много хора. И той е:

След като спра цигарите, винаги ли ще ми липсват?

Не може да не сте чували истории на хора, спрели цигарите преди доста време, които след известен период, отново се връщат към пушенето.

За точно такъв случай ми напомни един коментар под статията ми „Спиране на цигарите – смачкай страха!”.

И аз съм разговарял с хора, които са спрели цигарите преди години, но споделят, че още им се пуши. На такива хора обикновено казвам, че те са „пушачи – въздържатели”. Тоест, те имат желание да пушат, но се въздържат. До момента, в който спрат да се въздържат и станат отново редовни пушачи. Доста рискова група са.

Как да се избегне такава ситуация? – Много лесно:

Променете отношението си към цигарите!

Ако приемате цигарите като нещо ценно, необходимо и желано, ако приемате спирането на пушенето като жертва – така няма да стане.

Трябва да помислите какво означават цигарите за вас!

Ето ви моята тайна: Аз знам, че никога в живота си няма да пуша повече!
Защо съм толкова сигурен и без капка съмнение? Защото за мен цигарите са символ на слабост, робство, зависимост, болест и смърт. Когато виждам цигара, или цигарен дим, или че някой пуши – това са моите асоциации.
Не забравяйте, че аз съм бил пушач в продължение на 17 години. Аз също смятах цигарите за нещо ценно, желано и хубаво.
Истинския въпрос, на който ви трябва отговор е:

Как да си променя отношението към цигарите?

За да промениш отношението си към цигарите, трябват две важни неща, с които аз разполагам и мога да ви науча как да го направите.

  • Едното е знанието за това, какво прави никотина и цигарите с вас!
  • Другото е метода, по който да впрегнете това знание в полза на вашето отказване на цигарите!

За да имате възможност да получите и двете, съвсем безплатно и скроени точно по ваша мярка, за точно вашия проблем с цигарите, не се колебайте и попълнете моята АНКЕТА, като не забравяте да попълните данни за име и е-мейл адрес.
Само така ще можете да участвате в жребия на 18.06.2011, когато двама от попълнилите анкетата ще получат това, което вече обещах – Пълна професионална подкрепа и помощ за да спрат цигарите с усмивка на уста!

Това е от мен за днес.

Съвсем скоро пускам в сайта свободна регистрация за ново Ентусиаст! Ще имате достъп до форум, където ще можете да ме питате всичко, което ви вълнува за спирането на цигарите.

УСПЕХ!

Comments are closed.