Свободни от никотин for dummies !!! Шоков курс за отказвачи!

Posted on 22 October 2010 by Vanio Kamenov

Поздравления, вие сте пушач!

Ако сте очаквали надълго и нашироко да ви разказвам за здравните проблеми, които ви дебнат, като резултата от пушенето – очаква ви изненада. Няма да ви разказвам никакви страшни истории, поне в авторските си статии. Тази тема ми е дълбоко безинтересна, не съм чичко доктор, не мога да отговарям на въпроси по медицина и бих изглеждал като един надувко, който е оттук-оттам е прочел нещичко.

Ако очаквате да ви агитирам – спрете да пушите – също ви очаква изненада. Не ме бива за лозунгаджия, не ми е хубаво да скандирам, а и знам, че това по-скоро ще ви отблъсне, отколкото да ви накара да се замислите.

Още нещо, което няма да направя: Няма да ви обяснявам колко е лошо да пушите. За мене пушенето няма морални измерения, или казано просто – не смятам, че пушенето е лошо нещо. Както казва един световен гуру в тази област: „Не ми пука как си прекарвате времето, ако искате яжте кал.”

Как тогава смятам да ви помагам, щом няма да ви плаша с болести, няма да ви повтарям до втръсване да спрете, и няма да ви размахвам възпитателно пръст? Наистина, като се замисля точно това са най-разпространените методи, в глобален план, с които се предполага да се помага на пушачи да спрат да пушат.

Ето какво смятам да направя аз:

Ще ви помогна да вземете най-важното решение в живота си. Решението, че нямате вече желание да пушите. Нищо повече и нищо по-малко от това.

Вие не просто ще спрете да пушите, но ще вземете решение, мотивирано и неотклонно, че вече няма да пушите. Как ще стане това? Ще ви разкажа сбито. Четете.

Смятам да постигна това с ваша помощ.  Да, именно , и вие ще участвате, да не си мислите, че цялото забавление е за мен?

Ще получите поредица статии, в които ще ви разкрия тайната на моменталното спиране на цигарите. Нещо, което тютюневите компании няма да искат да научите.

Ще ви направя един шоков курс, crash course, или както там искате го наречете.

Ще ви разкрия, напълно безплатно, тайни на отказването, за които много други взимат пари.

Казано обобщено, ще можете да покажете един определен жест на никотиновата си зависимост и да се чувствате свободни, щастливи и да взимате всичко от живота. Ще ви дам уникален шанс да преосмислите всичко около вашето пушене и с лекота за зарежете цигарите.

Това е моята шокова терапия – Свободни от никотин – for dummies!!!

Ще ви напиша не повече от три статии, в които ще ви кажа всичко, сбито и шоково, така че да ви халоса по главата.  Няма да обяснявам надълго и нашироко, само ще ви представя моите виждания и метода за отказване на nicofree:

 • Ще ви кажа истината за пушенето, такава каквато подсъзнателно я знаете и такава каквато дълбоко сте скрили от себе си.
 • Ще ви обясня как сте станали жертва на една масова и безпощадна лъжа.
 • Ще ви кажа какво точно ви пречи да спрете да пушите, а всички ваши оправдания ще запазите за други статии, коментари и каквото там ви хрумне;
 • Заедно ще вникнем в няколко от най-разпространените оправдания за пушенето, които самите вие сте ползвали за да не спрете цигарите.
 • Ще ви убедя, че със спирането на цигарите вие нищо няма да загубите, няма да жертвате нещо ценно, а напротив, ще спечелите нещо велико – контрол над живота си.
 • Ще видим защо толкова много хора не успяват да спрат да спрат цигарите – въображаемите и истинските причини.
 • А накрая ще ви обясня чудото, макар че вече ще ви е ясно – когато вече няма причини да пушиш, ти вече нямаш и желание да пушиш. А когато нямаш желание да правиш нещо, не ти е необходима и воля за да не го правиш. Ще използвам една метафора за човека и белината – трудно ли е да се въздържаш от пиене на белина? Или да ядете кал?
 • Ще ви дам в ръцете трите златни ключа, към вашите основни пречки към свободата от никотиновото робство.

Как ще направя всичко това в три статии, това все още е тайна, дори за мен :о)

Ако тематиката ви е интересна, имайте търпение – статиите с шоковата терапия ще публикувам съвсем скоро. До тогава, можете да гласувате за тази статия в svejo.net, или да „Like”-вате, или да “Share”- вате във facebook.

През цялото време съм на разположение за въпроси и коментари. Можете да се свържете с мен за въпрос, съвет, или просто за подкрепа и окуражаване.

Не се колебайте, поискайте своята свобода!

Пожелавам ви успех!

Четете нататък!

Не се колебайте! Премахнете всички съмнения във собствената ви сила!

Регистрирайте се за редовния ни бюлетин със съвети, подпомагане и окуражаване! За всеки, който се нуждае от помощ за спиране на цигарите!

Ще получите информация за това как да спрете цигарите по възможно най-лесния начин. Ще получите безплатен мини курс на е-мейла си, който ще ви подпомогне да постигнете мечтаната свобода от никотина!

Първите 100 регистрирани за мини курса, ще получат като подарък и една лекция, която ще ви помогне да не напълнеете и с един килограм, след като спрете да пушите!

Не се колебайте да поискате своята свобода!

2 Comments For This Post

 1. venelina Says:

  kak da spra cigarite

 2. vanio.kamenov Says:

  Здравей, Венелина,
  Това е възможно най-правилния въпрос – Как? Ще ти отговоря с някоко думи, колкото и непрофесионално да прозвучи:
  1. Поискваш да спреш цигарите. В съзнанието си оформяш едно голямо “Искам да спра цигарите”;
  2. Работиш върху начина по който приемаш цигарите, за да разкараш психическата си зависимост от тях;
  3. Вземаш категорично решение на да спреш цигарите, и го правиш.

  Всичко разбира се крие най- вече в точка 2. Именно за това съм написал целия блог, направил съм онлайн курса “Спиране от раз, for dummies!”. Имаш възможност да се запишеш за безплатния мейл курс “Свобода! При поискване!”. И не на последно място – можеш да се свържеш с мен за персонална консултация, което в момента няма да ти струва и лев.
  Ето че има няколко неща, които можеш да направиш :о)
  Каква ще е твоята първа стъпка?