Неувереност: 5 причини – 5 решения!

Posted on 06 October 2011 by Vanio Kamenov

Продължавам поредицата за петте най-чести причини, поради които хората се връщат към пушенето.

Целта ми не е да ви казвам „Не правете така!” и да ви показвам лошите примери.

Моята цел е, в случай, че се намерите в някоя от изброените ситуации, да имате „под ръка”  решение, техника, метод, или както искате го наречете, за да се справите лесно със ситуацията без да се връщате към цигарите.

Моята цел е, след като съм ви дал инструмента в ръка, вие никога да не изпитвате страх от спирането на цигарите, да сте уверени в успеха си и да се радвате на живота си.

И така, за днес:

Неувереност!

Много сериозен фактор – хората просто не искат да си повярват, че могат да го спрат цигарите, при това невероятно лесно.

Странно е, замислете се. Много от пушачите са успели хора – справят се с лекота с толкова сериозни предизвикателства в живота си. Постигнали са толкова много със воля и желание за успех. Но пред цигарите изпадат в немислима слабост:

„Явно не ми достига да спра цигарите. Толкова пъти не съм успявал/а преди, всеки опит явно е обречен. Пак ще се проваля, знам си, толкова много хора са се провалили …”

Защо става така? Наглед решителни хора, преминали през бурите на живота, се превръщат в подплашени зайци, стигне ли се до спиране на цигарите.

Защото слушат пискливия фалцет на малкото наркоманче, което живее в техните глави.

Точно никотиновата зависимост ви кара да реагирате така. Макар физическата зависимост да е преодоляна, психическата зависимост ви кара да мислите, че цигарите са по-силни от вас.

Как да се справите с неувереността?

Много лесно. Ето как:

Вслушайте се в себе си, много внимателно. Слушайте се какво мислите. Все едно се гледате отстрани.

Всеки път, когато усетите, че ви минават такива мисли като цитираната горе, си помислете следното: Това не са ваши мисли, а са мисли от никотиновото наркоманче, което се опитва да управлява живота ви.

Припомнете си момент в живота си когато със своята решителност сте постигнали успех и мислено се пренесете в момента на триумфа!

Вижте се как изглеждате в момента на такъв успех – силни, щастливи и уверени! Това е картината, която искате да е бъдещия ви живот.

Не малки, жалки и унизени от цигарите!

А силни щастливи и уверени в себе си!

Да, това е чисто самовнушение. Да, някой може да го нарече и с други имена. Но го правете всеки път, когато усетите пристъп на неувереност. Бъдете постоянни в това и накрая ще се учудите от страхотния резултат.

Вашето подсъзнание ще прихване посланието. То ще се приучи точно в моментите на най-силна неувереност да изпраща картината на вашето силно, щастливо и уверено „вие”.

Гарантирано ще забравите за вашата неувереност по отношение на цигарите.

Малко мотивация!?

Е, мотивирани ли сте да спрете цигарите?

Чувствате ли се уверени, че точно това искате от живота?

Имате ли съмнения в това, дали искате да спрете?

Аз познавам положението :

„Искам да спра цигарите, но не знам дали ще мога!”

Е, сега имате за какво да се хванете! Вече ви казах за моя мотивационен курс за спиране на цигарите!

Там всички съмнения заминават в канала.

Там вие се превръщате в уверения, силен и щастлив човек, какъвто искате да сте, като направите решително, нещо за което си мечтаете от доста време!

Там спирате цигарите от раз!

Ако сте решили и смятате, че ви трябва още малко помощ – свържете се с мен на адреса в страницата КОНТАКТ!

Само така ще разбера, че сте сериозни в желанието си да спрете цигарите. Само така вие ще разберете всичко, което ви интересува за моя мотивационен курс за спиране на цигарите!

Поздравявам ви за страхотни избор, който ви предстои да направите!

УСПЕХ!

Comments are closed.