Нови начинания за година 2011 – е-книга и видео!

Posted on 03 January 2011 by nicofree

Поздравления!

Да ви е честита новата 2011 година!

Пожелавам ви да намерите сили и кураж в себе си, за да можете да направите всичко, което искате, всичко което сте намислили за тази година!

Както се вижда, докарали сте се до след празниците. Надявам се, че сте с си изкарали чудесно, посрещнали сте и сте изпратили каквото сте планирали.

Ако се интересувате, ние също изкарахме много добре. Скоро ще ви покажа някое видео по въпроса.

Да поздравим успелите!


В цялата суматоха на празниците, има една група хора, които успяха да направят нещо много важно!

Успяха да се решат да спрат цигарите точно по празниците! Успяха да вземат категорично решение да не пушат вече, и си подариха страхотен подарък за Коледа и Нова година.

Явно много са слушкали, щом „добрият старец” им подари нещо, толкова ценно.

Но, хайде да не шикалкавим – всеки, които направи, това, за което аз  ви агитирам толкова горещо  - да спре пушенето точно по празниците, е постигнал един хубав личен успех.

Успех, с който може да се гордее, успех, с който може да запомни цялата година 2010.

За някои от тези хора, това се случи много изненадващо, за други – съвсем планирано. Няколко от тези хора, които успяха, потърсиха помощта ми. Спомняте си, че аз ви предложих персонална консултация, за всеки, който се свърже с мен, до Коледа и малко след това.

Независимо дали аз съм бил полезен на тези хора, аз искрено се радвам за тях. С някои от тях, преживяхме цяла буря от емоции, докато те се решат да направят това, за което бях писал – да спрат цигарите по празниците.

За някои от тях това изглеждаше направо неразумно начинание, някои от тях се страхуваха, че точно по празниците могат да си поднесат не успех, а разочарование. Точно при тези хора, еуфорията от успеха е най-силна и точно с тях се радвах най-много. Някои от тях дори сега, след седмица, все още не могат да разберат какво се е случило :о)

Разбира се, специални поздрави искам да изпратя, на всички, които се престрашиха, свързаха се с мен и сега са щастливи хора, които не искат да употребяват никотин!

Вече усещам скептицизма на някои: „Не е ли прекалено рано да се радвате толкова – минали са едва няколко дни, или максимум седмица?”

Веднага отговарям – никак не е рано! Защото, всеки път, когато човек загасява поредната цигара, той практически става непушач за следващият период от време – час, два, понякога цял ден.

Просто тези хора решиха да загасят последната цигара в живота си. При това го направиха с лекота, точно както им бях казал. Самите те все още не вярват на това – толкова лесно са се отървали от миризливите цигари – и още не смеят да се зарадват с пълно сърце.

За новата година, стартирам с няколко нови неща.

Електронна книга.

Свободни от никотин! Как да спрете цигарите без да напълнеете.

Във момента подготвям електронна книга, във която ще опиша един пълен курс за подпомагане на спирането на цигарите.

Ако случайно се питате защо курса е за подпомагане на спирането на цигарите, а не направо курс за спиране на цигарите – това е защото както винаги, истинските важните неща в живота трябва да се правят от хората, тоест вие. Ако ви напиша, че курса е за спиране на цигарите, вие можете да останете с впечатлението, че самото спиране е абстрактно понятие, което няма отношение към вас. Всъщност, самото спиране на цигарите е нещо, което вие самите трябва да направите, с малко помощ от моята бъдеща книга.

В бъдещата електронна книга ще бъде описан начина как да промените изцяло начина си на мислене по отношение на цигарите! Вие няма да „отказвате” цигарите, защото ще ви покажа, че няма нищо от което да се отказвате.

Вие няма да се страхувате от спирането на цигарите, защото аз ще ви покажа, че няма от какво да се страхувате.

Вие няма да напълнеете, защото аз ще съм ви помогнал да премахнете основната причина за напълняване, след спиране на цигарите – запълване на емоционална липса.

Толкова с краткия ми анонс за бъдещата ми книга. Ще има тепърва да си говорим за нея. Просто знам, че сега – януари месец, всички се втурват да спират пушенето и искам да ви предложа едно качествено четиво, което да ви помогне да го направите, лесно и забавно.

Видео блог

Това е другата нова линия на действие, в развитието на блога ми.

Тъй като няма да имам време за да пиша толкова дълги и многословни статии, реших да премина във видео блогване, като добавям малко разяснителен текст, ако нещо не съм казал правилно и с ясна дикция във видеото.

Така ще имате възможност да се запознаете с мен и лице в лице и още повече да ме опознаете, и да прецените дали можете да ми имате доверие. Разбира се, стартирането на видеоблог може да отнеме малко технологично време, но това ще се случи съвсем скоро.

Това е от мен за сега, за първият важен понеделник от година 2011.

Ако още не сте го направили, можете да се абонирате за моя кратък мейл курс „Свобода! При поискване!”, от формата за абонамент в дясно на страницата.

Можете да получите мигновен, безплатен и постоянен достъп до моя онлайн курс „Спиране на цигарите for dummies!”, където само в рамките на 3-4 статии можете да получите всичко от което се нуждаете, като консултация, за да спрете цигарите завинаги, лесно и забавно.

Разбира се, четете и питайте за всичко, което ви вълнува по отношение на спирането на цигарите, информирайте се от рубриката NICOFREE ЗОНА.

Старата рубрика “Горещи Коледни Съвети!” за сега остава на линия – там има ценна инфромация за това как става спирането на цигарите и за сега я оставям за четене :о)

Аз съм насреща, за да мога да ви помогна! Всеки който се свърже с мен за съвет, ще го получи. Вие знаете как да се свържете се мен.

Пожелавам ви УСПЕХ!

3 Comments For This Post

 1. frog Says:

  ЧНГ, Ваньо! Хубава и успешна да ти е и на теб :)

 2. Калина Малина Says:

  Честит Нова Година и от мен! Пожелавам ти успех и на теб и по-скоро да пуснеш книгата и видео блога! :-) Поздрави!

 3. vanio.kamenov Says:

  Благодаря за хубавите думи :о)
  Хубава и успешна година ви пожелавам!