Последните от Топ 10 на най-безполезните съвети за спиране на цигарите! Анонс.

Posted on 19 July 2011 by Vanio Kamenov

Здравейте приятели!

Днес в зоната на ентусиастите продължавам забавлението с най-безполезните и вредни съвети за спиране на цигарите. Днес ще ви разкажа за:

  • Фалшивите стимули;
  • Пушещите ви приятели;
  • Вашия опит за спирането на цигарите;

Няма какво да се отлага - регистрирай се!За да се запознаете с тънкостите на спиране на цигарите, като избягвате едни от най-често срещаните капани по пътя – трябва да се регистрирате на сайта, през линк РЕГИСТРИРАЙ ЕНТУСИАСТ.  Регистрацията е напълно безплатна и не изисква от вас нищо екзотично.

Там ще имате възможност да се запознаете с моите контра-съвети, аргументирани от моя личен опит с цигарите и с хора, които искат и са ги спрели с лекота, понякога с моя помощ.

Ако вече имате регистрация, просто изберете линк LOG IN.

Ако не смятате да направите нито едно от двете, няма да си тръгнете от тук без нещо полезно.

Ето кратък откъс от статията:

Избягвайте компания на пушачи. Поредния безполезен съвет. Какво да правим сега  – да се затворим вкъщи и да чакаме приятелите ни да спрат цигарите, за да можем да се виждаме с тях? Определено не.

Какво бихте направили, ако например, видите някой да яде шкембе чорба с течен шоколад? Трябва ли да избягваме компанията на такива хора, за да не ни се прииска и на нас шкембе с течен шоколад?

Тоест, отново нещата опират до искане и до неискане. Ако искате да пушите, можете да си пушите и сам, вкъщи. Ако Не искате да пушите, ако ще да се скъсват да кадят около вас, пак няма да проискате, както няма да ви се дояде шкембе с течен шоколад.

Разбира се, трябва да наблегна и на фактора – пушаческа завист! Много е вероятно добър приятел да се опитва да ви изкуши да запалите, но това той го прави само за да успокои собствената си съвест. Просто му се усмихнете и му кажете, че разбирате неговото затруднение – той все още пуши. Той наистина се нуждае от малко съчувствие.

Моят съвет: …

За целия текст, се иска само да ми покажете, че сте ЕНТУСИАСТ! Знаете вече как става, няма да ви губя времето повече с обяснения :о)

Поздрави и пожелания за УСПЕХ!!!

Comments are closed.