Как да изглеждате неотразими? Лазерен пилинг или самочувствие?

Posted on 26 October 2010 by nicofree

Имате ли нужда от лазерен пилинг или ултразвукова антицелулитна терапия, за да изглеждате добре? Имате ли нужда от тези неща, да се чувствате добре?

Разбира се, да се чувстваш добре и да изглеждаш добре са две, често свързани неща. Много често, ако изглеждаш добре е достатъчно за да се чувстваш добре, но понякога не е. Често всичко опира до самочувствие, самоувереност и спокойствие.

И така въпросът е от какво се нуждаете за да изглеждате добре? От пилинг, или от самочувствие?

Виждали ли сте, как цялата вечер на някое много красиво момиче може да бъда провалена от една пъпка на челото? А виждали ли сте как някой пич, който меко казано е нисък за килограмите си, но си прекарва чудесно и нищо не може да наруши самочувствието му и доброто му настроение? Не може да не сте виждали – вие ги познавате тези хора.

Очевидно става въпрос за това как хората гледат на себе си. Дали виждат в себе си една пълноценна и завършена личност, която има свободата да взима своите собствени решения, или виждат една голяма пъпка на челото, която всички гледат.

Всеки иска да е личност, победител със самочувствие, винаги да изглежда добре и да се чувства добре, да се справя с лекота с проблемите си, които по правило, да бъдат малко и елементарни. (И това ако не е формулировка, а?)

Е, аз мога да ви помогна да постигнете част от горното дълго изречение. А именно – да ви дам няколко стъпки за вашето собствено личностно издигане.

Стъпка едно. Променете начина си на живот. Ако се чувствате скапано,  значи, че около вас има нещо, което ви скапва живота. Намерете го и го променете. Ако някой ми каже, че няма какво да промени, аз бих му казал, че той няма нужда да чете статии със съвети. Би трябвало да ги дава. Кое е това нещо, което ви кара да сте в конфликт със себе си? Има ли нещо, което правите без желание? Нещо, което ви съсипва? Напишете си този въпрос на бял лист – какво не харесвам в живота си? – и не спирайте да пишете отговори, докато листа свърши. След това променете първите три неща в списъка. Или които си решите – вие решавате!

Стъпка две. Знаете, че нещо трябва да се промени. Но, въпросът е как да се промени? Отговорът е много прост, направо ще се учудите. Винаги, когато човек иска да промени нещо в живота си, той много добре знае какво точно трябва да се направи, за да може промяната да се случи. Например, човек иска да отслабне, знае, че трябва да спре да се тъпче със сладко, пици и бира. Трябва да реши да реши, че иска да е строен и със самочувствие.  Всеки знае какво трябва да направи за да промени живота си, навиците си, външния си вид, благосъстоянието си. Просто вземете решението! Токова е просто. Ако наистина  решите нещо да се промени или да се случи – то вие ще работите за това да се случи или промени.

Стъпка три. Това го извеждам като отделна съпка, защото е много важно.
Спортувайте! Спортувайте, ако искате за здраве, ако искате за да станете шампион по плуване, но спортувайте с някаква цел. Променете начина си на мислене по отношение на спортуването. Когато сте си поставили някаква цел – подобрение на кръвното, отслабване или обиколка на бицепса 50 сантиметра – тогава имате към какво да се стремите. Тогава спортувате с желание и концентрация. Спортът ще ви даде страхотно самочувствие, в добавка към вече спечеленото от горните две стъпки.

Ето ви тоталната промяна:

Вие сте набелязали какво искате да промените в живота си. Взели сте решение, че искате нещата да се случват по нов начин за вас. Работите в посока на решението си. И последно – всичко това започва да се случва докато ставате във все по-добра физическа форма.

Вие контролирате живота си, настроението си, увереността си и освен всичко това – изглеждате все по-добре!

Вие се превръщате в личността, която искате да сте!

Специално за пушачите и отказването от цигарите:

Ако това, което ви скапва живота са цигарите. Ако се чувствате, сякаш някой друг управлява решенията ви и начина ви на живот, а вие нямате достатъчно воля за да се справите с този проблем. Ако искате отново да се радвате на живота без да се страхувате, че ще си останете пушач до края на живота. Вие се нуждаете да си преговорите горните три съвета, като мислите само за отказване от цигарите.

Аз мога да ви помогна да постигнете свобода, допълнително самочувствие и удоволствие от живота. Скоро в сайта ще публикувам първа част от crash курса си „Свободни от никотин – for dummies!!!”, където ще ви разкрия тайната на това, защо хората смятат, че отказването от цигарите е толкова трудно и как да се справите с причините лесно и забавно, за самите вас.

Пожелавам УСПЕХ!

Не се колебайте! Премахнете всички съмнения във собствената ви сила!

Регистрирайте се за редовния ни бюлетин със съвети, подпомагане и окуражаване! За всеки, който се нуждае от помощ за спиране на цигарите!

Ще получите информация за това как да спрете цигарите по възможно най-лесния начин. Ще получите безплатен мини курс на е-мейла си, който ще ви подпомогне да постигнете мечтаната свобода от никотина!

Първите 100 регистрирани за мини курса, ще получат като подарък и една лекция, която ще ви помогне да не напълнеете и с един килограм, след като спрете да пушите!

Не се колебайте да поискате своята свобода!

1 Comments For This Post

  1. meloAccef Says:

    Благодаря за един интересен блог