Накарайте Интернет да работи за вас: Летящ старт в ИНТЕРНЕТ маркетинга!

Posted on 14 March 2011 by Vanio Kamenov

Нашите приятели и партньори от фирма Webfaceconsult.com.  са ни подготвили феноменална изненада за този сезон!

Зимната летаргия официално приключи!

Нашите партньорите ни от WebFaceConsult.com стартираха своя изключителен проект – интензивен, онлайн курс “Летящ старт в Интернет маркетинга”!

За първи път на българския пазар се пуска истински, пълнокръвен, изчерпателен курс по Интернет маркетинг, и то забележете – на български език!

Да, точно така – няма вече да има засукани изречения, терминологични потъвания и загуба в превода.

Курсът “Летящ старт в Интернет маркетинга” представлява продукт, който е насочен към практиците. Той е това, на което хората казват „око да види, ръка да пипне”. Този курс е нещо, което всеки от нас, интернет изкушените, е търсил, но никога не е намирал на едно място. Е, сега всичкото това търсене приключи.

Няма нужда да ви убеждавам, че това е най-бързия начин да научиш нещо ново – малко обяснения и много практика. От идеята за продукт, до неговата успешна продажба – всичко това предложено на разбираем език и с удобството на достъпа от всяка точка по земното кълбо и извън него :о) Аз лично дори не съм си мислил, че някой може да създаде толкова полезен курс, като един цялостен продукт. Но кой друг, ако не Борил Богоев, в крайна сметка …?

Кой стой зад този курс?

Разбира се това не е кой да е, а именно технологичния мотор, който направи този сайт работеща система – Борил Богоев, моят технологичен гуру.

Имам щастието да наричам Борил мой приятел и когато разбрах какво е намислил, не можах да устоя на предложението, да стана негов партньор.

Тъй като познавам Борил Богоев и неговата ведра личност от вече повече от 10 години, както и познавам неговия перфекционизъм, аз лично залагам своята собствена репутация, че това което той предлага в своя онлайн курс “Летящ старт в Интернет маркетинга” е нещо изключително.

Какво представлява курсът „Летящ старт в Интернет маркетинга”?

Курсът е онлайн, което в случая означава – достъпност, мултимедиен подход към материала, с ниска цена.

Курсът е практически. “Летящ старт в Интернет маркетинга” е проектиран и да бъде проведен като практически курс. Той ще бъде практичен с това, че ще бъде представена основно информация с приложно значение, при всеки модул ще има задачи за изпълнение и резултатите ще могат да бъдат ясно отчетени.

Курсът е интензивен. Курсът продължава 40 дни. Всяка седмица ще се вземат по два модула от програмата. Самата програма можете да видите за сайта на webfaceconsult.com

Цена!

И като споменах за цената – тук вече няма да можете да повярвате на очите си.

Можете да видите на самия сайт, но тук е мястото да ви споделя, че ако се регистрирате до 3 Април, ще го получите на цена от 200 лева без ДДС!

След това цената започва да расте, а самият курс започва на 02. Май. 2011г., така че бързата реакция може да ви спести пари!

Регистрирайте се за участие на сайта на Webfaceconsult.com, за курса “Летящ старт в Интернет маркетинга” като въведете промо-код: VNK001 , или просто въведете името наnicofree.bgза информация от къде сте научили за курса.

На кого този курс ще бъде особено полезен?

Курсът е насочен към няколко групи хора:

Специалисти по реклама, маркетинг и PR, които считат, че не са достатъчно наясно с “новите технологии” и по-конкретно – маркетинга и рекламата в Интернет. На тях курсът ще им помогне да влязат “в крачка” и да използват нов и още по-мощен инструментариум в тяхната ежедневна практика.

Собственици на онлайн магазини, блогове, онлайн медии, които желаят да увеличат видимостта и продажбите си, клиентите и печалбите си. Практическите знания и упражнения по време на курса ще им помогнат да започнат да подобряват резултатите си още по време на обучението.

Управителите на фирми от всякакъв клас най-вече с идеята да включат в него представители на своите маркетингови отдели за увеличаване на продажбите и видимостта на марката.

“Летящ старт в Интернет маркетинга” ще бъде много полезен и за всички специалисти по продажби, застрахователни агенти и членове на екипи на MLM компании, защото практическите знания и умения, представени в курса, ще им помогнат да продават повече.

Регистрация!

Регистрирайте се за повече информация за курса “Летящ старт в Интернет маркетинга”!

Вероятно това ще е събитието на пазара на онлайн курсове тази година, разбира се ако партньорите ни от WebFaceConsult.com не измислят нещо още по-добро :о)

Не забравяйте да впишете и вашия промо-код: VNK001 или да впишете името на сайта на nicofree.bg, за да покажете че моите усилия за популяризация на този курс не са напразни :о)

Пожелавам успех на всички!!!

0 Comments For This Post

1 Trackbacks For This Post

  1. Летящ старт в ИНТЕРНЕТ маркетинга! Все още на промоционална цена! Says:

    [...] Само преди няколко дни официално ви обявих – Зимната летаргия приключи! [...]