Nicofree.bg посреща Коледа – да изпълним собствените си съвети!

Posted on 04 January 2011 by Vanio Kamenov

Как да изпълните съветите за спиране на цигарите, по Коледа?

Да, знам че за някои преминаването през коледната и новогодишна мелачка от празници е била тежка.

Знам, че много от вас успяха да преосмислят своето виждане за цигарите, своя мироглед и се решиха на тази драстична стъпка – спиране на цигарите по време на празниците.

Някои от вас пък минаха по другия път – казаха първи януари ставам нов човек! И вече имам електронна поща, в която няколко човека ми се изфукаха, че са спрели цигарите лесно и забавно, сякаш никога не са пушили.

Аз ви обещах, че тази Коледа и нова година аз сам ще спазя повечето от съветите си за изкарване на една спокойна Коледа.

С моето семейство отидохме на кратка коледна почивка в един чудесен хотел в град Трявна, казва се Калина Палас. Знаете, че Коледа е семеен празник и за това ние решихме да се отделим като семейство и на спокойствие да отморим от дългата година. Предварително искам да ви кажа, че това НЕ е рекламен трик, просто този хотел избра съпругата ми.

Ще чуете няколко познати съвета и поздрава.

Ако се чудите от какво са белезите от одраскано по носа и челото ми, да знаете че нямаме котка. Дъщеря ми се справя достатъчно добре :о)

Двата видео записа, аз записах в кратките промеждутъци на използването на хотелския басейн.

Разбира се, аз ви посъветвах да се занимаете със малко спорт, а не само със хранене и пийване. В този ред на мисли, установих че или никой не чете сайта ми, или никой няма да изпълни съветите ми. На басейна на хотела бяхме почти само семейство Каменови.

Та, в общи, линии – изкарахме си чудесно. Искам да ви кажа и на вас – по празниците разчупете модела и не залягайте на трапезите. Избегнете ги с едно зареждащо преживяване, където да имате време да пренаредите приоритетите и да си ги осмислите.

Пожелавам ви успех!

0 Comments For This Post

1 Trackbacks For This Post

  1. Спиране на цигарите: Чудеса стават и след Коледа! Says:

    [...] Два видео анонса, за да видите че съм спазил поне част о… [...]