Подкрепа и окуражаване – Къде? Online.

Posted on 27 October 2010 by nicofree

Подкрепа и окуражаване!

Едва ли ще се уморя да го повтарям.

Подкрепата и окуражаването са две неща, които могат да направят разликата между успешното отказване от цигарите и поредния опит , който ви оставя да се самосъжалявате, с увереността, че сте безволево създание, което е обречено да пуши цял живот. Или колкото му се падне, при положение, че пуши.

Подкрепата и окуражаването – няма да ги намерите почти никъде, извън група хора, които в този момент са в ситуация, подобна на вашата.

Единия вариант е да се срещате с професионалист, който знае вsичко по темата за спирането на цигарите и може да ви обясни как стоят нещата. Поради една или друга причина, да кажем, че този вариант в момента не е вашия.

Другия вариант са групата на хората, които точно в този момент са решили да спрат цигарите. Те са единствените, които могат да ви дадат разбирането, от което се нуждаете.

Къде да ги намерите?

Огледайте се, такива хора има. И те се намират там, където сте и вие сега.

В Интернет.

В актуалните социални мрежи могат да се намерят групи посветени точно на този проблем. Търсете във форуми, здравни сайтове, търсете където се сетите. Комуникирайте с тези хора, споделете опита си, работете в посока на освобождението си от никотиновото робство!

А когато успеете да се отървете от цигарите, не напускайте групата, а предложете опита си на всеким, който попада във вашето бивше положение!

Предлагам ви един чудесен материал, в който тематиката е развита много добре и ме подсети да ви напомня за този неизчерпаем източник на енергия за вашата увереност и сила.

Want to quit smoking? Try online quit smoking groups!

Не се колебайте! Премахнете всички съмнения във собствената ви сила!

Регистрирайте се за редовния ни бюлетин със съвети, подпомагане и окуражаване! За всеки, който се нуждае от помощ за спиране на цигарите!

Ще получите информация за това как да спрете цигарите по възможно най-лесния начин. Ще получите безплатен мини курс на е-мейла си, който ще ви подпомогне да постигнете мечтаната свобода от никотина!

Първите 100 регистрирани за мини курса, ще получат като подарък и една лекция, която ще ви помогне да не напълнеете и с един килограм, след като спрете да пушите!

Не се колебайте да поискате своята свобода!

0 Comments For This Post

1 Trackbacks For This Post

  1. Спирането на цигарите – като на война! Says:

    [...] напълно съм запознат с това. Аз, както и вие съм минал вече по този път и ми е [...]